За нас

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ И ЕСТЕТИЧНИ НАСТИЛКИ И ОБЛИЦОВКИ С БОГАТО ПРИЛОЖЕНИЕ, ХИЛЯДИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ДИЗАЙН НА МНОГО ДОБРА ЦЕНА.

Бетонико ЕООД е българска компания с новаторски идеи и визия за една по-добра среда и действителност. Създадена преди повече от пет години, Бетонико ЕООД се занимава с изработването на щампован бетон и декоративни изделия от бетон на територията на цялата страна.

Нашата формула за успех съчетава почтеност, професионализъм и качество на изработката, а това съчетано с новаторските ни идеи, младия дух, креативността и въображението ни гарантира успех, качествени продукти и услуги за всички наши клиенти.

Интелигентност и опит са от ключово значение в търговския свят. В развитието си Бетонико ЕООД разбира, че ефективността на разходите е показател за способността на компанията да отговаря на строги срокове. Чрез по-задълбочените си познания и разбиране в сферата на декоративната бетонна индустрия, ние осигуряваме качествени продукти и 100% резултатност. Ставайки добре запознати с тънкостите на декоративния щампован бетон, промишлеността и постоянното прогнозиране на неочакваните промени в строителния бизнес, ние предлагаме безценния си опит да съдействаме на нашите клиенти за да постигнат своите цели и успехи.

Бетонико ЕООД е компания, която е на ръба на тази промишленост в производството на спиращи дъха резултати, които са на висота.

Приведстваме Ви да ни се обадите, а ние ще ви окажем нашия професионален опит за да направите своите мечти, проекти или идеи реалност.

Моля, не забравяйте да посетите нашата интерактивна фото-галерия, за да видите снимки, които ще ви дадат представа за това как тази иновативна индустрия може да се превърне в следващия ви проект.

Галерия